5 TIPS ABOUT طب سنتی YOU CAN USE TODAY

5 Tips about طب سنتی You Can Use Today

5 Tips about طب سنتی You Can Use Today

Blog Article

علاوه بر مصرف دارویی، نعناع در آشپزی به عنوان یک طعم دهنده مورد استفاده قرار می‌گیرد. برگ‌ها و اسانس نعناع به تهیه انواع مواد غذایی از جمله سس‌ها، خورش‌ها، سوپ‌ها، کیک‌ها، دسرها و نوشیدنی‌ها اضافه می‌شود.

همچنین به‌صورت یک آنتی بیوتیک عمل می‌کند و برای درمان سرماخوردگی و مشکلات تنفسی مؤثر است؛ بنابراین این طرز تهیه دمنوش نعناع برای سرماخوردگی مفید خواهد بود. مواد موردنیاز برای تهیه دمنوش نعناع و پونه عبارت است از:

گروه صنایع غذایی بانیان سبز آفرین فعالیت حرفه‌ای خود را در تابستان سال ۱۴۰۱ با برند توماناک آغاز کرده است. این شرکت انواع سبزی‌های خشک با شعار “توماناک، عطر سبز زندگی” تولید و عرضه نموده است.

از آنجایی که دمنوش نعناع فلفلی به طور طبیعی فاقد کافئین است، می توانید آن را در هر زمانی از روز بنوشید.

جدول ارزش غذایی انجیر تازه و خشک (کالری، ویتامین ها و مواد معدنی)

همچنین افراد مبتلا به بیماری‌ها یا شرایط خاص حتما باید قبل از مصرف، مضرات دمنوش نعناع را بررسی کنند.

همچنین برگ‌های نعناع می‌توانند به عنوان یک جایگزین سالم و طبیعی برای افزودن طعم و ارزش غذایی به غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده شوند.

طرز تهیه چند تکه از آن را به مقداری آب که آن را بپوشاند با شعله مستقیم آرام جوش آورد بعد آن را با شعله غیر مستقیم ۲ الی ۳ ساعت دم کنید تا به رنگ آلبالویی در آید.

لینک صفحه کپی شد برگ‌های نعناع بالاترین مقدار آنتی‌اکسیدان را نسبت به سایر گیاهان موجود دارند. این گیاه بسیار معطر خواص فراوانی مانند درمان آسم، کمک به هضم غذا، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به بهداشت دهان دارد. البته از مضرات دمنوش نعناع برای زنان باردار، مادران شیرده و افراد مبتلا به سنگ صفرا و ??? ???? ????? ?? ???? رفلاکس معده نباید غافل شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دمنوش نعناع فلفلی ممکن است علائم گوارشی مانند گاز معده، نفخ و سو هاضمه را تسکین دهد.

در حالی که عطر دمنوش نعناع فلفلی ممکن است به آرامش عضلات و بهبود سردرد کمک کند هیچ شواهد علمی تایید کننده ای برای تایید این اثر وجود ندارد.

خواص: اکلیل کوهی که برخی آن را «گیاه معجزه گر» می نامند؛ طبیعتی معتدل تا گرم و ضد صفرا داشته؛ تقویت کننده کلی بدن و به ویژه اعصاب، شستشودهنده کلیه، ضد دلهره و اضـطراب، بـرطـرف کننده زکـام، آسـم و سیاه سرفه، مقوی معده، ضد دردهای روماتیسمی، استخوانی و کمری و حل کننده سنگ های صفراوی است.

خواص: زنجبیل، طبیعتی گرم و خشک دارد و ضد بلغم، بالابرنده قوی فشارخون، مقوی اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم کننده جریان ادرار، ضد رطوبت مزاج، خونساز، ضد درد مفاصل، تقویت کننده قوه باه، مقوی دستگاه گوارش، حل کننده سـنـگ هــای صـفراوی، ضد مسمومیت های غذایی، درمان کننده بسیار خوب تب مالت و ضد سرطان می باشد.

Report this page